top of page

PartnersTitel. Dubbelklik erop.

Vanaf het begin de leverancier van een aantal ingrediënten voor onze sportrepen. Na de verkoop van onze eerste sportrepen deed Jacqueline een poging om de ingrediënten gesponsord te krijgen. De eigenaar, Dandy, bleek bekend met Duchenne en wilde ons graag helpen. Sindsdien hebben we al meer dan 100 sportrepen verkocht en dus al kilo's walnoten, cranberries en amandelmeel gehaald bij de Enkhuizen Notenkraam. 

 

Het hipste tassenmerk van NL is zeer betrokken bij Daan, de fighters en dus ook Duchenne. Hebben al een prachtige tas ter beschikking gesteld voor een verloting bij 500 likes op onze facebookpagina. En.....more is yet to come

 

Toen ik mijn vroegere fietsmaatje Michel vroeg om ons eens mooi op de foto te zetten was het antwoord: ' Met alle plezier' en sinds 18 april staan we ook mooi op de foto. Na een uitgebreide foto sessie op het parcour van Schoorl hebben we goede foto's die je op de site en facebook terug vindt.

En dat terwijl hij gespecialiseerd is in ' alles wat niet beweegd'

Deze jonge onderneming uit Haarlem is gespecialiseerd in wijnen uit Macedonië. Bijzondere en krachtige wijnen uit een land met eeuwenoude wijncultuur, zeer geschikt klimaat en unieke druivenrassen. Dat maakt deze wijnen bijzonder.

Beide heren waren direct enthousiast en hadden in ' no time'  een fantastisch plan uitgewerkt om ons te helpen. Kijk op de actie pagina hoe je deze bijzondere wijnen kunt kopen en daarmee ons steunt. Maak kennis met het sympatieke Winezs.nl

 

 

Marlinde van der Heijden is natuurvoedingsadviseur en gewichtsconsulent. Zij adviseert de Duchenne Fighters in goede, gezonde en gevarieerde voeding. Na een uitgebreide intake analiseert Marlinde je eetpatroon en stuurt bij waar nodig. Zo staan we sterk en gezond aan de start zorgen we voor gezonde herstelvoeding na de inspanning.

 

Tijdens onze wijnproeverij zijn de mannen van HappySnappy aanwezig om de deelnemers ludiek op de foto te zetten. In dit geval heel toepasselijk wat de modellen wanen zich in een heuse wijngaard. Per gekochte foto gaat er 3 euro naar de bestrijding van Duchenne

 

Een boot huren in Amsterdam doe je bij de Nederlanden. Dat is de slogan van rederij De Nederlanden. Zij hebben een werkelijk schitterend gerestaureerde vloot; elegante salonboten, stoere trekschuiten en comfortable citytenders en bieden complete arrangementen met drankjes en/of heerlijke maaltijden. Zij sponsoren ons door het aanbieden van een borrelarrangement voor 30 personen. Een ideaal bedrijfssuitje.

 

bottom of page